tirsdag 2. november 2010

Nye tiderJa, da har det seg slik at jeg har skiftet side...jeg har blitt nikonbruker etter 15 år som canonbruker. Det hele skjedde ganske tilfeldig igrunn. Fotograferingen fikk seg nemlig en liten permisjon da en ny verdensborger gjorde sitt inntog, og jeg ble tobarnsfar. Alt fotoutstyr ble solgt utenom en Olympus EP-1 som skulle brukes til å forevige familieøyeblikkene.

Den travle tiden med baby ble etterhvert mindre travel, og det ble rom for å ta bilder igjen. Da kom trangen til å holde i et "skikkelig" kamera! Ettersom alt utstyr var solgt stod jeg fritt til å velge merke, og etter grundig "research" valget falt på Nikon. Min D700 blir hentet i morgen og jeg kan knapt vente på å få brukt kameraet ute i høstværet som røsker godt i huset akkurat nå mens jeg skriver. D700 synes å være et kamera som gir meg akkurat de fotografiske mulighetene jeg ønsker. Om jeg greier å fange de gode øyeblikkene gjenstår å se, men jeg har trua!

Mens vi venter, legger jeg ut et bilde som er tatt med den første DSLR jeg kjøpte for nesten 10 år siden (Canon D60 + Tokina 20-35mm 2,8 ATX). Det viser at utstyret ikke er det viktigste. Er man på rett sted til rett tid, og har et blikk for detaljer kommer resultatene.

7 kommentarer:

M.E.V. foto sa...

Nydelige og stemningsfulle bilder du tar:)

Gratulerer med nytt kamera. Jeg får mitt Nikon D7000 neste uke;)

e sa...

absolutely breathtaking! :) Lizzy

Geir Helge Solevåg sa...

Monica: takk for kompliment, det varmer. Du må ha masse lykke til med nytt kamera, du også.

Lizzy: Thankyou for the compliment, it´s inspiring to hear from photographers whom I look up to. I bumped into your blog a couple of weeks ago and got totaly blown away by some of your pictures. You are a true artist.

Unknown sa...

Eine perfekte Umwandlung in S/W. Die erreichte Stimmung ist super
LG Hanspi

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Gratulerer med nytt kamera :) Kan se for meg at det verker litt i fingrene nå etter å komme i gang,hehe. Og jeg er veldig enig i de siste linjer du skrev i posten her, det beviser du også med et flott bilde.

Kenneth Larsson sa...

Vilket härligt landskap som du har fångat här. Riktigt snyggt! Jag gillar även himlen som du hat fått fram på ett mycket fint sätt. Bra!

Kristin.S sa...

Nydelig bilde!